dimecres, 10 de març del 2010

Recopilació de webs del meu hobby

 Explicació i enllaços a webs interessants


A continuació us ofereixo una serie webs interessants que visito normalment, estan relacionades amb el ciclisme de carretera, en general parlen de entrenament, alimentació, preparament físic, notícies relacionades amb els professionals, resolen alguns dubtes o promocionen material.

Una de les que més visito és Biciciclismo, és una web que ofereix amb directe curses imporantant, les notícies dels professionals al moment i mostra entrevistes o trobades amb ciclistes, així com consells pràctics sobre les grans marxes cicloturístiques.
Una altra web semblant a l'anterior és Ciclismoafondo, tambè ofereix notícies del pilot professional però no ho fa en directe, però aquesta a més a més mostra consells sobre entrenament, alimentació i guía, per a ciclistes aficionats. Com aquesta web n'hi han varies més com serien EsCiclismo o Maxciclismo.



Els dos forums més importants que conec són el de Foros MTB és molt famós visitat a diari per milers d'aficionats, és parla d'entrenament, rutes, mecànica, productes i accesoris, alimentació, fotografies,... Hi ha molta varietat de temes sobre el que és parla, hi ha més a més a diferencia d'altres ofereix un apartat per a cada modalitat de ciclisme, sent les més comentades les de carretera i montanya. Un altre foro important és el de Parlamento Ciclista, que es centra només en la modalitat de carretera, no és tant conegut ni el visita tanta gent com l'anterior, però hi escriuen gent amb molta experiència.

Algunes altres webs que miro de tant en quan són la de la Federació Catalana de Ciclisme i la RFEC, així com algunes altres que parlen del tema en general, o la web d'algun diari esportiu que té dedicada un apartat al ciclisme.

1 comentaris:

Bernat Borràs ha dit...

Hola Eduard,
bona selecció del que hi ha a internet, ja mi he passat, estan be les pagines web, weno que et vagi be

Publica un comentari a l'entrada