dilluns, 8 de març del 2010

Enquesta sobre el ciclisme

 Enquesta sobre el ciclisme

Tot seguit us presento una serie de gràfics, dades i explicacions sobre la meva enquesta.

El cent per cent dels entrevistats coneix el ciclisme i sap que és un esport que es practica amb una bicicleta. La seguent pregunta plantejava les diferents modalitats de ciclisme, i el resultat ha sigut el següent.

 

 Un 79% coneix la modalitat de carretera i un 70% la de montanya, són les dues modalitats meé conegudes amb diferència.

L'altra pregunta deia si havies practicat alguna vegada alguna modalitat de ciclisme i els resultats són els següents.
  

Un 64% l'ha practicat per tant es pot dir que és un esport que l'ha practicat bastanta gent sigui la modalitat que sigui.


La següent pregunta deia la modalitat que havies practicat alguna vegada i els resultats són els següents.


 Les mes practicades son la modalitat de carretera, i una mica superior la de muntanya.


La pregunta sobre si algú seguia esdeveniments ciclistes per algun medi de comunicació s'han obtingut els següents resultats...
 



En conclusió la majoria de gent no en mira mai cap, i  en menor percentatge gent que en mira de tant en quan o algun quan no tenen res millor a fer.

Una altra pregunta era sobre que en pensaven que el futbol fos l'esport principal a Espanya i que el ciclisme o altres esports minoritaris no se'n parles tant.





 Un 50 % opinen que el futbol ha de seguir sent el esport principal pero que el ciclisme haruia d'augmentar la seva popularitat. A n 21% no li interessa per a res el ciclisme i a un altre 21% pensa que aixo hauria de canviar i el ciclisme haruia de ser un esport principal.

Respostes a les enquestes per dies






 En conclusió de l'enquesta crec que els resultats han sigut que molta gent practica el ciclisme, les més conegudes i practicades de modalitats són la de carretera i la de muntanya. Poca gent segueix esdeveniments  ciclistes per la televisió i que el ciclisme haruia d'augmentar la seva popularitat sempre i quan el futbol  sigui l'esport principal a Espanya.

Enllaç a l'enquesta Enquesta 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada